Umbrele Personalizate


Umbrele personalizate, umbrele publicitare sau umbrele promotionale, le cream pe toate special pentru tine, de la prima componenta a umbrelei pana la ultimul pixel. Beneficiaza de imprimari cu calitate exceptionala, chiar si pe culori inchise. Alege modelul, trimite grafica, iar noi livram umbrelele rapid.

Scolaro Promo SRL personalizează şi imprimă reclame pe toate modelele de umbrele pe care le produce, atât cu structură din lemn cât şi cu structură metalică. Imprimarea se face în policromie CMYK pe material alb, iar pentru material unicolor personalizarea se face folosind un strat alb ce va fi pozitionat sub imprimarea grafică, astfel incat aceasta sa nu fie influentata de culoarea materialului, indiferent daca acesta este negru, rosu sau alta culoare. La cerere se poate imprima şi numai cu alb pe material unicolor.

NE MÂNDRIM CU UMBRELE PERSONALIZATE CU CELE MAI CELEBRE BANDURI:

Selectează produsul dorit:

Transforma umbrelele clasice, cu material crem in umbrele personalizate

SCRIE-NE UN MESAJ SAU SOLICITĂ
OFERTA DE PREȚ    Sunt de acord ca firma Scolaro Promo SRL sa foloseasca datele pe care le furnizez prin intermediul acestui formular, ca sa ma contacteze in legatura cu solicitarea pe care o transmit, atat telefonic cat si prin e-mail.
    Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu regulamentul intern al companiei.
    Sunt de acord sa primesc e-mailuri cu noutati, evenimente si oferte;