Scaune Terasa de Plastic

SCAUNE TERASA SI MESE TERASA MODERNE SI COLORATE

Exploreaza gama noastra completa care cuprinde scaune terasa, mese terasa si seturi din ratan. Toate vor fi ideale pentru terasa ta moderna & chic!

Opteaza pentru scaune terasa concepute pentru confortul clientilor tai si pentru utilizare in zone cu trafic intens, precum terase, restaurante, locuri de asteptare, baruri, pizzerii, bistro sau cafenele.

Imbina-le cu o masa de plastic pentru a-ți mobila terasa modern si colorat.

Scaune terasa:

Scaunele de terasa sunt concepute si produse in Italia. Combinand stralucirea suprafetei de policarbonat cu un design inovator garantat de libertatea formei, se obtin produse deosebite, care se potrivesc in spatii foarte diverse.
Gama scaune terasa este conceputa special pentru spatii cu trafic intens si este creata astfel incat fiecare scaun sa poata sustine o greutate de 200kg.

Exploreaza mai jos scaune de terasa care vor indeplini cu succes nevoile esentiale pe care le are oricine isi doreste un spatiu frumos: calitate, design si pret competitiv.

SCRIE-NE UN MESAJ SAU SOLICITĂ
OFERTA DE PREȚ    Sunt de acord ca firma Scolaro Promo SRL sa foloseasca datele pe care le furnizez prin intermediul acestui formular, ca sa ma contacteze in legatura cu solicitarea pe care o transmit, atat telefonic cat si prin e-mail.
    Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu regulamentul intern al companiei.
    Sunt de acord sa primesc e-mailuri cu noutati, evenimente si oferte;