MARCHIZE MEDITERRANEO M2

Copertine Retractabile – Mediterraneo M2

Marchizele sunt solutia perfecta pentru a-ti proteja terasa, spatiul din fata magazinului sau chiar incaperile, de razele puternice de soare.

Flexibilitate maxima este oferita de marchize de-a lungul zilei si in sezonul cald, fiindca se deschid si se inchid usor, cu actionare manuala sau motorizata.

Cu ajutorul atingerii unui buton, marchiza motorizata se deschide sau se inchide intr-un minut pentru a crea un loc de relaxare la umbra pe terasa sau in fata magazinului tau.

Deschiderea manuala se realizeaza cu ajutorul unei manivele care actioneaza usor si fara zgomot.

 

Marchizele Mediterraneo M2 pot fi personalizate:

 • Prețul nu va include costurile de personalizare chiar dacă veți selecta acest atribut. O cotație de preț exactă se va stabili după ce vom intra in posesia machetei grafice.
 • Prețul nu include costurile de transport și montaj.
 • Transportul și montajul stabilesc pe loc în urma unei vizite la locația unde se va face montajul sau pe baza unei schițe tehnice înoțită de fotografii ale locației.
 • Între dimensiuni se ia în considerare cea mai apropiată valoare maximă la poziția respectivă.

 

Te interesează acest produs? Fă chiar acum o comandă pe adresa de e-mail: contact@scolaro.ro, sună la numărul de telefon: 0258.817.993 sau completează formularul de la sfârșitul paginii.

Descriere

Marchize Meditteraneo M2

Marchizele Meditteraneo M2 se preteaza indeosebi la acoperirea spatiilor ce apartin teraselor, curtilor interioare sau oricaror alte zone unde este necesara o solutie de acoperire, care sa nu deranjeze circulatia pe dedesubt sau acolo unde o copertina cu brat basculant nu poate fi montata.

Componente marchize Meditteraneo M2

 • Brate retractabile din profil de aluminiu, cu arc interior si lant, eloxat de culoare alba vopsit in camp electro-static;
 • Elemente de prindere sunt inoxidabile;
 • Panza este din material textil (poliester sau acrilic) de inalta tehnologie ce asigura protectia radiatiei UV, impotriva ploii si asigura o umbra densa.
 • Dimensiunile minima si maxima admise sunt de: 2,4 – 7,0 m / 1,0-3,5 m;
 • Sistemul manual sau electric de manevrare permite plierea plierea-desfasurarea in plan orizontal (permitand prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la plierea-desfasurarea completa a copertinei.

Componente optionale marchiza Meditteraneo M2

 • Motor cu întrerupător Somfy
 • Motor cu întrerupător Gaviota
 • Motor cu telecomandă Somfy
 • Motor cu telecomandă Gaviota Logos
 • Senzor soare-vânt Somfy
 • Senzor soare-vânt Gaviota

Informații suplimentare

Brațe retractabile

Sunt din profil de aluminiu, cu arc interior și lanț, eloxat de culoare albă vopsit în câmp electro-static; elementele de prindere sunt inoxidabile.

Pânza

Este din material textil (polyester sau acrylic) de înaltă tehnologie ce asigură protecția radiației UV, împotriva ploii și asigură o umbră densă

Dimensiuni minimă și maximă admise

2,4-7,0 m / 1,0-3,5 m

Sistemul de manevrare

Manual sau electric. Permite plierea-desfășurarea în plan orizontal (permițând prin aceasta reglarea luminii care pătrunde sub copertină) până la plierea-desfășurarea completă a copertinei

Opțional

Motor cu întrerupător Somfy = 220 euro/buc fără TVA, Motor cu întrerupător Gaviota GM = 180 euro/buc fără TVA, Motor cu telecomandă Somfy = 280 euro/buc fără TVA, Motor cu telecomandă Gaviota Logos = 240 euro/buc fără TVA, Senzor soare-vânt Somfy = 250 euro/buc fără TVA, Senzor soare-vânt Gaviota = 200 euro/buc fără TVA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Copertine Retractabile – Mediterraneo M2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.SCRIE-NE UN MESAJ SAU SOLICITĂ
OFERTA DE PREȚ  Sunt de acord ca firma Scolaro Promo SRL sa foloseasca datele pe care le furnizez prin intermediul acestui formular, ca sa ma contacteze in legatura cu solicitarea pe care o transmit, atat telefonic cat si prin e-mail.
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu regulamentul intern al companiei.
  Sunt de acord sa primesc e-mailuri cu noutati, evenimente si oferte;

  SCRIE-NE UN MESAJ SAU SOLICITĂ
  OFERTA DE PREȚ   Sunt de acord ca firma Scolaro Promo SRL sa foloseasca datele pe care le furnizez prin intermediul acestui formular, ca sa ma contacteze in legatura cu solicitarea pe care o transmit, atat telefonic cat si prin e-mail.
   Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu regulamentul intern al companiei.
   Sunt de acord sa primesc e-mailuri cu noutati, evenimente si oferte;