CORTURI MARI AFRICANE PENTRU EVENIMENTE SPECIALE

★ Inspirate de corturile tradiţionale africane, aceste corturi sunt fabricate din ţesături rezistente, concepute cu o înaltă calitate şi design, testate şi certificate în conformitate cu clima din Europa. Corturile de tip “circ” reprezintă acum soluţia cea mai de încredere de pe piaţă.
★ Sunt 100% impermeabile şi rezistente la razele UV.
★ Structurile de corturi extensibile pot lua diferite forme, în funcţie de cerere şi pot fi realizate în diferite culori după placul şi gustul dumneavoastră.
★ De la utilizarea pentru o petrecere privată, pentru nunţi sau petreceri pe plajă, până la organizarea de evenimente cu o amploare mai mare, fiecare structură de corturi extensibile oferă tot ce aveţi nevoie pentru a asigura o experienţă excepţională.
★ Este nevoie doar de imaginaţie pentru a crea un cadru perfect şi aveţi posibilitatea de a descoperi cum se transformă o idee bună într-un eveniment memorabil.

DIMENSIUNELOCURI PE SCAUN LA MASĂLOCURI PE SCAUN ÎN RÂNDURI SAU LOCURI ÎN PICIOAREDESCRIERE SUMARĂPREŢ
48 m² (8 X 6)15-2030– prezentare şi vânzare de produse, DJ sau mini-bar pe plajă.5400 Lei
78 m² (10,5 X 7,5)25-3045– pentru ieşiri în aer liber, un bar mare pe o zonă de plajă sau picnic.7200 Lei
108 m² (12 X 9)35-4060– pentru activităţi cu desfăşurare mai amplă, terasă pe plajă sau extindere restaurant.9900 Lei
157 m² (15 X 10,5)60-65100– potrivit pentru seminarii sau ca scenă pentru diverse reprezentaţii13800 Lei
210 m² (20 X 10,5)100-110150– pentru un auditoriu numeros, expoziţie, lansare de produs20700 Lei
NOTĂ : preţurile sunt exprimate în Lei şi conţin TVA

SISTEM DE ANCORARE CU BAZĂ METALICĂ

Ancorarea clasică a corturilor aficane pe bază de țăruși este foarte eficientă atunci când cortul este montat pe suprafețe acopertie cu pământ sau iarbă. În schimb, dacă cortul urmează să fie montat la evenimente care au loc în spații publice prevăzute cu beton sau dale, se recomandă un sistem de ancorare cu baze metalice și dale de beton.

Așa cum se poate observa din fotografii, bazele de metal se poziționează la marginea copertinei, unde sunt carabinele. Au două orificii unde se fixează cu dale de beton  de 50×50 cm, 30 kg.

Sfatul nostru este de a pune măcar 6/8 bucăți dale, pentru a obține o greutate  de 180/240 kg.

Pentru ca mutarea dalelor spre poziția corectă să fie mai ușoară, este indicat ca transportul acestora să fie efectuat cu o traspaletă sau un motostivuitor.

Apoi se prinde stâlpul de copertină și se leagă cordelina de bază și de vârful stâlpului, iar apoi se trece la înălțarea stâlpilor legați de copertină. La final se înalță stâlpii centrali, tensionând, cât putem de tare, țesutul.

Se recomandă ca acești stâlpi  să fie introduși în tuburile (orificiile) bazelor pentru a se menține într-o poziție verticală chiar și în condiții de vânt foarte puternic.

SCRIE-NE UN MESAJ SAU SOLICITĂ
OFERTA DE PREȚ    Sunt de acord ca firma Scolaro Promo SRL sa foloseasca datele pe care le furnizez prin intermediul acestui formular, ca sa ma contacteze in legatura cu solicitarea pe care o transmit, atat telefonic cat si prin e-mail.
    Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu regulamentul intern al companiei.
    Sunt de acord sa primesc e-mailuri cu noutati, evenimente si oferte;