COPERTINE RETRACTABILE TERASĂ - MINO 2

Pergolă solară – Mino 2

Vrei copertine retractabile personalizate? Află mai multe aici:
*Prețul nu va include costurile de personalizare chiar dacă veți selecta acest atribut. O cotație de preț exactă se va stabili după ce vom intra in posesia machetei grafice.
*Prețul nu include costurile de transport și montaj.
*Transportul și montajul stabilesc pe loc în urma unei vizite la locația unde se va face montajul sau pe baza unei schițe tehnice înoțită de fotografii ale locației.
*Între dimensiuni se ia în considerare cea mai apropiată valoare maximă la poziția respectivă.

Pentru lista culorilor disponibile viziteaza pagina Lista culori

Descriere

Datorită designului simplu și ergonomic, copertinele retractabile MINO 2 se pot monta pe orice tip de structură. Sunt copertine retractabile ideale pentru terase, piscine, restaurante sau hoteluri.

Excelente sisteme de umbrire – copertine retractabile Mino 2 – asigură confortul pe timp de vară, dând o notă aparte de eleganță terasei dumneavoastră.

Copertinele retractabile Mino 2 se monteaza rapid si sunt foarte rezistente la conditii de vant puternic. Cu toate acestea, sistemul de glisare usoara, va permite sa stangeti usor copertina atunci cand este furtuna si sa o protejati pentru o utilizare cat mai indelungata.

Dacă doriți să acoperiti terasa dumneavoastra cu copertine retractabile de terasa, aceasta poate fi cea mai buna solutie.

Informații suplimentare

Profile de fixare și culisare

Sunt din profil de aluminiu extrudat de culoare albă, vopsit în câmp electrostatic

Elementele de prindere

Sunt inoxidabile

Pânza

Este din material textil (polyester sau acrylic) de înaltă tehnologie ce asigură protecția radiației UV, împotriva ploii și asigură o umbră densă.

Dimensiuni minimă și maximă admise sunt

1,5 – 7,0 / 1,5 – 7,0 m

Sistemul manual și electric de manevrare

Permite plierea-desfășurarea în plan orizontal (permițând prin aceasta reglarea luminii care pătrunde sub copertină) până la plierea-desfășurarea completă a copertinei

Opțional

KIT Motor Gaviota = 540 euro/buc fără TVA, Senzor soare-vânt Gaviota = 200 euro/buc, Material dublu (frept fald) 30% din valoare, Vopsire în orice culoare RAL 30% din valoare, Imitație lemn 45% din valoare, Material Precontrain (PVC cu inserție metalică) 45% din valoare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pergolă solară – Mino 2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SCRIE-NE UN MESAJ SAU SOLICITĂ
OFERTA DE PREȚ    Sunt de acord ca firma Scolaro Promo SRL sa foloseasca datele pe care le furnizez prin intermediul acestui formular, ca sa ma contacteze in legatura cu solicitarea pe care o transmit, atat telefonic cat si prin e-mail.
    Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu regulamentul intern al companiei.
    Sunt de acord sa primesc e-mailuri cu noutati, evenimente si oferte;