COPERTINA RETRACTABILA GEMINI SCOLARO

Copertina retractabila de înaltă calitate

Copertina retractabila este realizata din aluminiu si material textil, foarte rezistenta la vant, având un mecanism cu care deschiderea si inchiderea se realizeaza rapid si usor. Clienții tăi pot savura o băutură răcoritoare pe terasă chiar și în zilele ploiase, dar sunt protejați de soare în zilele toride.

DESCRIERE PRODUS COPERTINA RETRACTABILA GEMINI:

Copertina retractabila este dotată cu schelet din aluminiu și copertina din material acrilic 350 gr. Se pot alege si alte tipuri de materiale, in diverse culori, iar materialul poate fi personalizat la cerere. Se deschide si se inchide usor cu ajutorul unei manivele.

Se livrează cu două baze de fier vopsite la cald, cu loc pentru 4 dale de beton având dimensiunea 40×40 cm (50×50 cm).

Copertina retractabila Gemini este mult mai rezistentă la vânt decât umbrelele, iar spațiul acoperit este liber de obstacole și sigur indiferent de condițiile climatice.

INSTRUCȚIUNI PENTRU TRANSPORT SI MONTAJ

Pentru facilitarea transportului și a montajului, copertina retractabila este compusă dintr-un set de 4 tuburi (lungi de 4-6 m), de care este prinsă copertina, iar la extremități sunt inserate 2 accesorii ce trebuie introduse și înșurubate pentru a fixa 2 seturi de stâlpi de susținere și brațe. La extremitatea inferioară a celor doi stâlpi de susținere se introduc tuburile înclinabile a bazelor. După ce așezați bazele cu atenție și le fixați cu greutăți, ridicați copertina retractabila în poziție verticală. Totul trebuie fixat cu ajutorul șuruburilor furnizate.  

La montajul copertinei retractabile Gemini este necesar să participe două persoane, care să aibă în dotare: chei de 13 mm, pantent, șurubelniță, două capre de lemn sau scaune. Scaunele sau cele doua capre de lemn vor sprijini setul de tuburi legat împreună cu copertina, de care se prind pe laterale doua seturi de stâlpi de suținere cu brațe.

Copertina retractabila greutati
DimensiuneGreutate (kg)Poliester 220 gr/mpAcrilic 330 gr/mpGreutate dale (kg)
6×5,5 m808600 Lei8800 Lei300
6×5 m657700 Lei7960 Lei240
5×5 m607600 Lei7740 Lei200
4×5 m557000 Lei7100 Lei160
*Preturile sunt exprimate în lei și includ TVA.

SCRIE-NE UN MESAJ SAU SOLICITĂ
OFERTA DE PREȚ    Sunt de acord ca firma Scolaro Promo SRL sa foloseasca datele pe care le furnizez prin intermediul acestui formular, ca sa ma contacteze in legatura cu solicitarea pe care o transmit, atat telefonic cat si prin e-mail.
    Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu regulamentul intern al companiei.
    Sunt de acord sa primesc e-mailuri cu noutati, evenimente si oferte;