Încălzitor terasă

incalzitoare terasa

Încălzitor terasă

Cauți un încălzitor de terasă profesionist?

 

Apelează la gamele de încălzitoare cu infraroșu Varma Tec și Heliosa. În acest moment, acestea sunt cele mai profesioniste sisteme electrice de încălzire cu lămpi infraroșu de pe piață. Iar garanția calității este dată de faptul că lămpile sunt produse de Star Progetti în Italia, iar producția nu este externalizată în China.

 

Cum să îți faci planul de montaj pentru instalarea unui încălzitor de terasă?

 

Încălzitoarele de terasă sunt foarte versatile. Acestea pot fi montate cu ușurină în orice locație, singura condiție este să existe o sursă de curent electric. Nu aveți nevoie de o instalație specială, însă dacă doriți să montați mai multe lămpi cu încălzire infraroșu este bine să apelați la un electrician. Se va folosi curent monofazic, nu este nevoie de curent trifazic.

În funcție de modelul pe care îl alegeți, încălzitoarele de terasă sunt prevăzute cu un cablu care se prinde direct la instalația electrică, iar aceste lămpi sunt de obicei fixe. Se pot monta pe perete sau pe tavan. Se poate totuși extinde cablul cu stecher și întrerupător, tot cu ajutorul unui electrician.

Există și încălzitoare de terasă prevăzute chiar din fabrică cu ștecher și întrerupător. Acestea se pot folosi imediat, trebuie doar să le prindeți pe un stativ, să le montați pe perete sau pe tavan și să le aprindeți. În plus, stativul poate fi pe urmă mutat în funcție de locația în care e nevoie mai mare de căldură.

Pentru o eficiență maximă, încălzitoarele de terasă trebuie montante folosind diferite unghiuri și diferite înălțimi de montaj. Mai multe detalii puteți găsi în articolul nostru încălzire cu infraroșu. Se recomandă de asemenea ca pe o anumită suprafață să folosiți mai degrabă două lămpi cu putere mai mică, care să distribuie căldura din direcții opuse, decât să montați o singură lampă cu putere mai mare.

Încălzitoarele de terasă Heliosa și Varma Tec sunt create în primul rând pentru spațiile din exterior, iar din acest motiv sunt rezistente la umezeală și apă.

 

Cum să realizezi o terasă mai confortabilă?

 

În ultimii ani s-a creat o tendință de a transforma spații exterioare altă dată anonime, în ambiente elegante care pot fi utilizate întregul an.

 

Scolaro Promo SRL pune la dispoziția ta sisteme originale și profesioniste pentru crearea unei terase confortabile.

Utilizarea încălzitoarelor de terasă Heliosa și Varma Tec, împreună cu paravanele modulare de vânt și copertinele retractabile, permit realizarea unor terase la exterior utilizabile pe tot parcursul anului. Puteți crea un ambient frumos, care proiectează imaginea localului la exterior. Astfel, se prelungește spațiul de primire al clienților și crește considerabil cifra de afaceri al localului.

Paravanele modulare de vânt sunt detașabile sau fixe, disponibile în diferite dimensiuni, culori și forme. Protejează terasa ta împotriva vântului, a prafului, a zgomotului și a fumului creat de mașini, creând astfel un spațiu elegant și protejând în mod eficient igiena consumatorului.

Pentru a finaliza crearea unei zone confortabile în aer liber chiar și pe perioada iernii, Scolaro Promo SRL vă pune la dispoziție o linie profesionistă și elegantă de încălzitoare pentru terasă, care folosesc tehnologia încălzirii cu infraroșu. Acestea creează o sursă de căldură instantanee, foarte puternică și direcționată acolo unde este nevoie de ea.

Avantajele încălzitoarelor de terasă profesioniste:

  • Mai multă căldură;
  • Economie de energie;
  • Consum redus;
  • Instalare simplă;
  • Suprafată încălzită mai mare;
  • Siguranță;
  • Ecologice – fără emisii de CO2;

 

Combinând încălzitoarele de terasă cu paravanele modulare de vânt și copertine retractabile, se realizează un spațiu bine climatizat, un lounge confortabil în care clienții pot să stea și să se simtă în largul lor, chiar și în lunile reci.

 

Cauți mai multe idei pentru amenajarea terasei tale? Iată o selecție de poze care te poate ajuta:

VEZI MODELELE NOASTRE AICI:

Comentarii

Raspunde sau scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.