CORTURI MARI AFRICANE PENTRU EVENIMENTE SPECIALE

★ Inspirate de corturile tradiţionale africane, aceste corturi sunt fabricate din ţesături rezistente, concepute cu o înaltă calitate şi design, testate şi certificate în conformitate cu clima din Europa. Corturile de tip “circ” reprezintă acum soluţia cea mai de încredere pe piaţă.
★ Sunt 100% impermeabile şi rezistente la razele UV.
★ Structurile de corturi extensibile pot lua diferite forme, în funcţie de cerere şi pot fi realizate în diferite culori după placul şi gusturile dumneavoastră.
★ De la utilizarea pentru o petrecere privată, pentru nunţi sau petreceri pe plajă, până la organizarea de evenimente cu o amploare mai mare, fiecare structură de corturi extensibile oferă tot ce aveţi nevoie pentru a asigura o experienţă excepţională.
★ Este nevoie doar de imaginaţie pentru a crea un cadru perfect şi aveţi posibilitatea de a descoperi cum se transformă o idee bună într-un eveniment memorabil.

DIMENSIUNE LOCURI PE SCAUN LA MASĂ LOCURI PE SCAUN ÎN RÂNDURI SAU LOCURI ÎN PICIOARE DESCRIERE SUMARĂ PREŢ
  48 m² (8 X 6) 15-20 30   – prezentare şi vânzare de produse, DJ sau mini-bar pe plajă. 4200 Lei
  75 m² (10 X 7,5) 25-30 45   – pentru ieşiri în aer liber, un bar mare pe o zonă de plajă sau picnic. 5340 Lei
  108 m² (12 X 9) 35-40 60   – pentru activităţi cu desfăşurare mai amplă, terasă pe plajă sau extindere restaurant. 7560 Lei
  150 m² (15 X 10) 60-65 100   – potrivit pentru seminarii sau ca scenă pentru diverse reprezentaţii 10530 Lei
  240 m² (20 X 12) 100-110 150   – pentru un auditoriu numeros, expoziţie, lansare de produs 15660 Lei
NOTĂ : preţurile sunt exprimate în Lei şi conţin TVA

VÂNZARE:  Achiziţionarea unui cort extensibil permite o utilizare pentru o varietate de scopuri: acoperire pentru terase de restaurante, zone dedicate unor evenimente speciale şi concerte. Este potrivit pentru facilităţi turistice, cum ar fi hoteluri, campinguri şi plaje. Structurile de corturi extensibile se instalează foarte uşor şi rapid, putându-se folosi în moduri şi locaţii diferite.
ÎNCHIRIERE:  Închirierea este cel mai bun mod de a asigura un eveniment de succes la un cost minim. Corturile noastre sunt o soluţie strălucitoare şi eficientă pentru toate tipurile de evenimente: nunţi, petreceri private, evenimente sportive, concerte, etc.
★ Doar anunţaţi-ne cât de mulţi oameni vă aşteptaţi să participe la eveniment şi noi vă vom ajuta să vă calculaţi dimensiunea şi forma cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Marele avantaj este faptul că structurile de corturi extensibile cu flexibilitatea lor vă vor permite creativitate maximă în orice spaţiu disponibil.
ALTE SERVICII:  În special, putem oferi consultanţă şi furnizare pentru:
– Mobilier din lemn: mese şi scaune;
– Sistem de iluminat;
– Stâlpi suplimentari;
– Pardoseli din lemn;
– Perdele separatoare sau laterale;
– Asistenţă în procesul de instalare.
★ Pentru a cere o ofertă, scrieţi-ne un e-mail la adresa: contact@scolaro.ro. Noi vom răspunde cât mai curând posibil.

SCRIE-NE UN MESAJ SAU SOLICITĂ
OFERTA DE PREȚ