CĂLDURĂ ZONALĂ CU AJUTORUL ÎNCĂLZITOARELOR ELECTRICE

incalzire cu infrarosu hale

CĂLDURĂ ZONALĂ CU AJUTORUL
ÎNCĂLZITOARELOR ELECTRICE

PROBLEMA REZOLVATĂ DE ÎNCĂLZITOARELE ELECTRICE CU INFRAROȘU

Menținerea angajaților calzi în clădiri care sunt foarte mari, predispuse la curenții de aer, sau la risipirea căldurii prin ușile mereu deschise, poate fi o problemă majoră. Sistemele de încălzire tradiționale produc aer cald, care se ridică spre spațiile de sub plafoane și se risipește. În schimb încălzitoarele electrice cu infraroșu – lămpile cu încălzire infraroșu – produc încălzire zonală care nu se risipește.

SOLUȚIILE OFERITĂ DE ÎNCĂLZITOARELE ELECTRICE CU INFRAROȘU

Cu ajutorul sistemelor electrice de încălzire cu lămpi infraroșu HELIOSA și VARMATEC, se poate dirija căldura cu infraroșu la fel ca și razele soarelui, exact acolo unde îți dorești, în zonele în care este nevoie de ea și doar atunci când e nevoie de ea. Încălzitoarele electrice se montează rapid și ușor în orice locație.

 

ÎNCĂLZIRE LA INTERIOR CU AJUTORUL LĂMPILOR CU ÎNCĂLZIRE INFRAROȘU

Cu ajutorul lămpilor cu încălzire HELIOSA și VARMATEC, căldura
rămâne în locul în care a fost redirecționată și este localizată în
zonele în care se află oamenii. Nu se disipează în atmosferă, nu se
ridică spre tavan și nu circulă către ușile larg deschise.

Aceste încălzitoare electrice sunt ușor de instalat în orice locație, și aduc avantaje economice considerabile în spațiile mari industriale. De asemenea, lămpile cu încălzire infraroșu nu folosesc aerul ca un intermediar pentru încălzire, ci încălzesc obiectele direct cu ajutorul razelor infraroșii. Economiile se ridică până la 70% față de sistemele tradiționale de încălzire.

Încălzirea instant, precum și localizarea căldurii numai acolo unde este nevoie, fac ca sistemele de încălzire cu lămpi infraroșu să fie nu doar economice, ci și o unealtă eficientă împotriva frigului chiar și în cele mai dificile medii.

Incalzitoare electrice fabrica

ÎNCĂLZIREA ÎN SPAȚII DESCHISE

Lămpile cu încălzire infraroșu HELIOSA și VARMATEC sunt singurele dispozitive care garantează o încălzire localizată eficientă. Utilizarea lor poate avea loc în orice tip de condiții climative, atât la interior cât și la exterior. Unele dintre încălzitoare electrice au fost proiectate și patentate pentru utilizarea în aer liber chiar și în condiții de ploaie și intemperii.

VEZI MODELELE NOASTRE AICI:

Comentarii

Raspunde sau scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.